Maison Roca & Tracemark presenten una col·lecció amb certificació de traçabilitat

Es tracta d’una garantia d’autenticitat i sostenibilitat de joies i diamants certificats

Maison Roca i Tracemark s’uneixen per contribuir a la sostenibilitat del planeta i, alhora, apostar per una indústria del luxe ètica i responsable.
Amb la col·lecció amb certificació de traçabilitat de Tracemark, Maison Roca presenta les seves joies amb un disseny exquisit i, a més, garanteix una traçabilitat completa i una auditoria externa individualitzada per a cada peça de joieria, des de l’origen dels diamants i de l’or reciclat CoC, passant pels processos productius, fins a arribar a les mans del client.

El Sr. Joan Roca, president de GRG, la societat propietària de la marca Maison Roca, explica que han fet aquest pas “perquè estem compromesos amb la transparència i assegurem als nostres clients que cada joia que adquireixen no només és un símbol de bellesa i elegància, sinó també d’ètica i responsabilitat ambiental”.

Tracemark és la primera empresa al món capaç de proporcionar una traçabilitat certificada i auditada per al sector joier. Mitjançant el seu Sistema de Traçabilitat Transparent (STT), Tracemark recull, verifica i encripta les dades de traçabilitat de cada joia i diamant que certifica de manera individual. Aquestes dades es posen a disposició del propietari de la joia adquirida a través del seu Panell de Traçabilitat, convertint-ho en una experiència tangible, dinàmica i interactiva.

Totes les arracades, anells i altres peces de joieria amb el segell Tracemark estan identificades amb un codi alfanumèric únic, gravat a la peça. El Protocol de Traçabilitat de Tracemark assegura que les peces traçables es fabriquen de manera autènticament sostenible, vinculant-les amb organismes reguladors i certificadors com el Gemological Institute of America (GIA) i la Chain of Custody (CoC) del Responsible Jewellery Council (RJC).

Altres articles relacionats

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.