CERVERA: JOIES ÚNIQUES PER A DONES ÚNIQUES

Joieria d’alta qualitat, elegant i creativa, que s’ajusta a les característiques i necessitats de la dona d’avui, acompanyant-la al llarg de les diferents etapes de la seva vida. L’ADN de Cervera es reflecteix en les seves col·leccions d’estil avantguardista, sempre vibrants i originals, amb sofisticació i un toc de modernitat. Clàssics revisitats amb “un gir” per portar tota la seva vida, elegància en el seu estat més pur.

ARRACADES CERVERA PETIT FOUR DIAMONDS D’OR ROSA I DIAMANTS NEGRES

2.540,00 

ANELL CERVERA PANIER D’OR ROSA I DIAMANTS

5.150,00 

ANELL CERVERA ABRAZO D’OR ROSA I DIAMANT

6.060,00 

ANELL CERVERA ABRAZO D’OR ROSA I DIAMANT

4.765,00 

ANELL CERVERA BASE D’OR ROSA

1.460,00 

ANELL CERVERA BASE D’OR ROSA I SAFIR ROSA

1.720,00 

ANELL CERVERA BASE D’OR ROSA I SAFIR BLAU

1.720,00 

ANELL CERVERA BASE D’OR ROSA I SAFIR GROC

1.720,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.