DINH VAN: IL·LUMINANT ELS MOMENTS DE LA VIDA

Creadors de peces universals que es poden portar amb tot, sempre. Amb un disseny pur i minimalista inspirat en l’arquitectura, les joies de dinh exploren formes geomètriques per definir el luxe modern. Fugint de formes recarregades, presenten anells quadrats i tancaments que es converteixen en el motiu principal de la joia. Inconformisme i contracorrent.

BRAÇALET DINH VAN CORDO MENOTTES R6,5 OR ROSA I SEMI DIAMANTS

627,00 

ARRACADES DINH VAN CRIOLLES MENOTTES R8 D’OR GROC I DIAMANTS

2.255,00 

ARRACADES DINH VAN MENOTTES R8 MITJANES, D’OR GROC I 2 DIAMANTS

653,00 

ARRACADES DINH VAN MENOTTES R7.5 D’OR ROSA I PAVÉE DIAMANTS

1.324,00 

ARRACADES DINH VAN MENOTTES R7.5 D’OR BLANC I PAVÉE DIAMANTS

1.385,00 

ARRACADES DINH VAN MENOTTES R7.5 D’OR ROSA I DIAMANTS

775,00 

ARRACADES DINH VAN MENOTTES R7 D’OR BLANC I DIAMANTS

818,00 

ARRACADES DINH VAN MENOTTES R7.5 D’OR GROC I DIAMANTS

775,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.