FRED: CELEBREM L'AMOR

Inspirades en la personalitat única del seu fundador, Fred Samuel, les col·leccions de Fred interpreten la seva herència creativa amb un encant casual. Destil·len una essència pròpia amb línies plenes de vida i una resplendor enlluernadora. Amb la mirada posada en el futur, les col·leccions adornen tant homes com dones, evolucionant cap a la llum interior.

CABLE FRED FORCE 10 GM TARONJA NEO AMB TERMINAL D’ACER

306,00 

CABLE FRED FORCE 10 GM BLANC AMB TERMINAL D’OR BLANC

4.939,00 

CABLE FRED FORCE 10 MM GROC AMB TERMINAL OR

2.533,00 

CABLE FRED FORCE 10 LM CORDÓ KHAKI AMB TERMINAL GROC

264,00 

CABLE FRED FORCE 10 GM 2 FILES CORDÓ NEGRE AMB TERMINAL D’ACER

349,00 

CABLE FRED FORCE 10 MM MULTI CADENA D’OR ROSA

1.700,00 

CABLE FRED FORCE 10 MM CORDÓ TARONJA NEO AMB TERMINAL D’ACER

213,00 

CABLE FRED FORCE 10 MM CORDÓ ROSA NEO AMB TERMINAL ROSA

213,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.