MESSIKA: JOIERIA CONTEMPORÀNIA

Des dels seus inicis, Messika ha combinat l’atemporalitat dels diamants amb la modernitat. Les joies de diamants tenen un estil contemporani perfecte per portar tots els dies. La vocació de Valérie Messika neix de la seva passió pels diamants. Va fundar Messika el 2005, creant un nou estil de joieria d’autor que reflecteix la seva joventut, alegria i forma de viure a 100 km per hora. La seva visió inspira cada peça de les seves col·leccions, oferint un aspecte jove i sexy, senzill i sofisticat. La seva filosofia: imaginar, somiar, crear. La seva força: l’ atenció al detall i el qüestionament constant.

COLLAR MESSIKA CARES D’OR BLANC, DIAMANTS I CORDÓ NEGRE

1.003,00 

BRAÇALET MESSIKA CARES D’OR BLANC, DIAMANTS I CORDÓ NEGRE

1.658,00 

BRAÇALET MESSIKA CARES D’OR BLANC, DIAMANTS I CORDÓ NEGRE

1.139,00 

COLLAR MESSIKA CARES D’OR GROC, DIAMANTS I CORDÓ BEIX

1.003,00 

COLLAR MESSIKA CARES D’OR ROSA, DIAMANTS I CORDÓ CREMA

1.003,00 

BRAÇALET MESSIKA CARES D’OR GROC, DIAMANTS I CORDÓ BEIX

1.658,00 

BRAÇALET MESSIKA CARES D’OR ROSA, DIAMANTS I CORDÓ CREMA

1.658,00 

BRAÇALET MESSIKA CARES D’OR GROC, DIAMANTS I CORDÓ BEIX

1.139,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.