Misui

Repensar la noció del luxe tornant a l’essència de la natura. Així és com els dissenyadors Estela Guitart i Marc Monzó han creat les seves col·leccions amb una mirada internacional sense renunciar a la història ni a la tradició mediterrània. Una experiència de luxe contemporani per a aquells que busquen una cosa diferent.

ANELL MISUI THIRD SPIRIT OR, DIAMANT, TURMALINA I AIGUAMARINA

12.320,00 

ANELL MISUI TRIN OR ROSA I TURMALINA ROSA

1.793,00 

ANELL MISUI TRIN OR I SAFIR GROC

1.793,00 

ANELL MISUI BLOCK PLATÍ I TURMALINA VERDA

11.825,00 

ANELL MISUI KLAR OOAK OR I TURMALINES

6.270,00 

ANELL MISUI KLAR OR GROC, MORGANITA I AMATISTA

1.770,00 

ANELL MISUI KLAR OR GROC I AMATISTA

870,00 

ANELL MISUI KLAR OR GROC I BERIL DAURAT

890,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.