PASQUALE BRUNI

Dues generacions de joiers italians porten al màxim l’expressió “VERA PASSIONE” (PASSIÓ VERTADERA), unint la noblesa dels metalls i pedres precioses en col·leccions que han portat artistes i personalitats importants. Inspirades en els jardins secrets de Milà, les seves joies amb formes de flor evoquen una dona sofisticada i elegant. Joies per a ocasions especials i per al dia a dia.

ARRACADES PASQUALE BRUNI PETIT JOLI D’OR VERMELL, DIAMANT, TURQUESA I PEDRA LLUNA BLANCA

2.421,00 

ANELL PASQUALE BRUNI PETIT JOLI D’OR VERMELL, DIAMANT, TURQUESA I DE PEDRA LLUNA BLANCA

1.611,00 

BRAÇALET PASQUALE BRUNI PETIT JOLI D’OR VERMELL, DIAMANT, TURQUESA I PEDRA LLUNA BLANCA

1.431,00 

COLLAR PASQUALE BRUNI PETIT JOLI D’OR ROSA, DIAMANT, TURQUESA I PEDRA LLUNA BLANCA

1.611,00 

MONO ARRACADA PASQUALE BRUNI ALELUIA D’OR VERMELL I DIAMANT NEGRE

3.150,00 

ARRACADES PASQUALE BRUNI GIARDINI SEGRETI D’OR ROSA I DIAMANTS NEGRES

8.730,00 

COLLAR PASQUALE BRUNI PETIT JOLI D’OR ROSA, DIAMANT, PEDRA LLUNA BLANCA, GRISA I ROSA

2.835,00 

ARRACADES PASQUALE BRUNI PETIT JOLI D’OR ROSA, DIAMANT, PEDRA LLUNA BLANCA, GRISA I ROSA

4.716,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.