POMELLATO: VOLUMS LUXOSAMENT ATREVITS

Pomellato és sinònim de poesia i creativitat. Les seves col·leccions, profundament simbòliques, expressen l’enigma de l’amor en totes les seves facetes. Reflectint la seva ciutat musa, Milà, respecta la tradició mentre es manté a l’avantguarda de la innovació, mostrant les múltiples connexions que ens uneixen mitjançant les seves joies.

ARRACADES POMELLATO POM POM DOT D’OR ROSA, DIAMANTS I NACRE

2.880,00 

ARRACADES POMELLATO POM POM DOT D’ OR ROSA, MALAQUITES I DIAMANTS

3.195,00 

ARRACADES POMELLATO TOGETHER D’OR ROSA I DIAMANTS BLANC

3.330,00 

ARRACADES POMELLATO TOGETHER D’OR ROSA

2.700,00 

ARRACADES POMELLATO SABBIA D’OR ROSA I DIAMANTS

31.500,00 

ARRACADES POMELLATO ICONICA FANCY D’OR ROSA I TOPAZI BLAU LONDON

6.930,00 

ARRACADES POMELLATO ICONICA FANCY D’OR ROSA I GRENAT PIROPIO

6.750,00 

ARRACADES POMELLATO ICONICA FANCY D’OR ROSA I PERIDOT

7.110,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.