SERAFINO CONSOLI

Dècades de recerca han fet que aquesta família de joiers artesans sigui pionera en el desenvolupament del concepte de joia multitalla. Anells que pots adaptar a qualsevol dit i polseres que es converteixen en anells formaran part de la teva família durant generacions. Artesania italiana que s’adapta al teu estat d’ànim.

ANELL-BRAÇALET SERAFINO CONSOLI 4 RANGS FULL PAVÉE DIAMANTS 2 P D’OR BLANC 18K

13.815,00 

ANELL SERAFINO CONSOLI MULTI TALLES 7 RANGS FULL 4 P D’OR GROC I DIAMANT

25.740,00 

ANELL SERAFINO CONSOLI MULTI TALLES 5 RANGS HALF 2 P D’OR BLANC I DIAMANT

7.785,00 

ANELL SERAFINO CONSOLI MULTI TALLES 3 RANGS MIDDLE 2 P D’OR BLANC I DIAMANT

4.320,00 

ANELL SERAFINO CONSOLI MULTI TALLES 3 RANGS MIDDLE 2 P D’OR BLANC I NEGRE I DIAMANT

3.645,00 

ANELL SERAFINO CONSOLI MULTI TALLES 3 RANGS HALF MIDDLE 2 P D’OR GROC I DIAMANT

3.645,00 

ANELL SERAFINO CONSOLI MULTI TALLES 3 RANGS HALF MIDDLE 2 P ROSA DIAMANT

3.645,00 

ANELL SERAFINO CONSOLI MULTI TALLES 3 RANGS HALF 4 P GROC I DIAMANT

6.930,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.