BELL & ROSS: TEMPS D'EXPLORADORS URBANS

La impecable funcionalitat dels rellotges Bell & Ross ha estat àmpliament adoptada per professionals com astronautes, pilots, militars i submarinistes. Aquests experts aprofiten la seva llegibilitat, fiabilitat i rendiment, així com la seva resistència en entorns d’altes temperatures, acceleracions extremes i pressions excepcionals. La filosofia de la marca es basa en què la funció dona origen a la forma.

RELLOTGE BELL & ROSS BRX5R LUM AUTOMÀTIC DE 41 MM DE TITANI CAUTXÚ

11.815,00 

RELLOTGE BELL & ROSS BRX5 AUTOMÀTIC DE 41 MM DE TITANI I CAUTXÚ

10.115,00 

RELLOTGE BELL & ROSS BRX5 AUTOMÀTIC DE 41 MM D’ACER I CAUTXÚ

6.375,00 

RELLOTGE BELL & ROSS BR05 GMT DE 41 MM D’ACER

4.845,00 

RELLOTGE BELL & ROSS BR05 GMT DE 41 MM D’ACER

4.845,00 

RELLOTGE BELL & ROSS BR05 GMT DE 41 MM D’ACER I CAUTXÚ

4.420,00 

RELLOTGE BELL & ROSS BR05 CRONÒNOGRAF RUTHENIUM D’ACER I OR I CAUTXÚ

8.330,00 

RELLOTGE BELL & ROSS BR05 CRONÒGRAF DE 42 MM VERD D’ACER

5.865,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.