Baume & Mercier: rellotges de luxe amb tradició suïssa

Baume & Mercier és una de les marques rellotgeres més prestigioses del món, i aquest 2024 ha comptat amb novetats emocionants. Fundada el 1830 pels germans Louis-Victor i Célestin Baume a la regió del Jura suís sota el nom Frères Baume, aquesta casa ha estat sinònim d’excel·lència i innovació des dels seus inicis.

Un llegat de rellotgeria excepcional

La marca es va guanyar ràpidament un lloc en el món de la rellotgeria gràcies a la seva impecable qualitat i precisió tècnica. Els cronògrafs, les repeticions de minuts i els tourbillones que fabricaven van rebre reconeixements internacionals en diverses fires. En ciutats com París, Melbourne, Zuric o Londres, Baume & Mercier va ser guardonada amb 10 grans premis i 7 medalles d’or.

El 1918, un nou capítol va començar amb l’associació entre William Baume, net d’un dels fundadors originals i Paul Mercier, un home de negocis amb una gran sensibilitat per les tendències modernes i el disseny elegant. Aquesta unió va donar lloc a la Baume & Mercier que avui coneixem, amb una filosofia que combina la mestria tècnica amb l’elegància atemporal. La dècada dels 50 i 60 va ser clau per a la consolidació dels seus icònics dissenys de rellotges rodons, una tendència que encara marca el camí de la marca.

Baume & Mercier 2024: Novetats exclusives

Aquest 2024, Baume & Mercier segueix innovant i captant l’atenció dels amants de la rellotgeria amb quatre models destacats:

Riviera Squelette. Aquest model esqueletitzat combina a la perfecció elegància, esportivitat i precisió. Amb una caixa d’acer polit setinat de 42 mm, una esfera oberta que revela el moviment automàtic i una resistència a l’aigua de fins a 100 metres, és ideal per a aquells que busquen un rellotge modern sense renunciar a l’estil clàssic.

Riviera Perpetual Calendar. Combinant una gran complicació amb un disseny refinat, aquest model de 40 mm celebra el 50è aniversari de la col·lecció Riviera. Amb una reserva de marxa de 120 hores, el Riviera Perpetual Calendar és perfecte per als amants de la precisió tècnica.

Riviera Gold Inspirat en la Riviera Francesa, aquest model de 39 mm destaca per la seva esfera de safir fumat i una corretja de pell de cocodril que complementa la seva caixa d’or rosa. Té una reserva de marxa de 120 hores i és l’expressió màxima del luxe.

Classima Chronograph 10782 La col·lecció Classima es renova amb cronògrafs de 42 mm que mantenen l’equilibri perfecte entre tradició i modernitat. El seu disseny elegant i minimalista, combinat amb una corretja intercanviable, fa d’aquest model una opció versàtil per a qualsevol ocasió.

Amb aquestes novetats, Baume & Mercier demostra un cop més la seva capacitat d’adaptació als temps moderns sense perdre l’essència que l’ha convertida en una icona de la rellotgeria de luxe. La marca continua sent un referent clau per a aquells que busquen rellotges amb mestria tècnica, elegància i història.


Compra el teu rellotge Baume & Mercier a la joieria i rellotgeria Maison Roca d’Andorra

Adreça de la joieria i rellotgeria on comprar el teu rellotge Baume & Mercier a Andorra

Joieria i rellotgeria Maison Roca

A la capital del Principat, Andorra la Vella, la rellotgeria i joieria Maison Roca està oberta de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20 h, i els diumenges de 10.30 a 13.30 h a l’Av. Meritxell 97 d’Andorra la Vella.

Consulta la disponibilitat del teu rellotge Baume & Mercier a Maison Roca abans de venir a comprar-lo a Andorra.

Per a qualsevol compra d’un rellotge Baume & Mercier a Andorra o segons els teus desitjos de shopping, models de prestigi, joies de luxe o articles de joieria, no dubtis en posar-te en contacte amb Maison Roca per verificar la disponibilitat de les peces que t’interessen trucant al +376 820 421 o per WhatsApp al +376 380 421.

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.