BAUME & MERCIER: UN LUXE DESEQUILIBRAT

Fidels al seu llegat “Acceptar només la perfecció, fabricar només rellotges de la més alta qualitat”, la marca gaudeix d’una reputació excepcional de creativitat i avantguarda. Cada rellotge és fruit de milers d’ esbossos, cents d’ hores de modelització i anys de desenvolupament. L’ equilibri entre creativitat i realització tècnica atorga el major prestigi a la marca.

RELLOTGE BAUME & MERCIER RIVIERA DE 33 MM D’ACER

1.980,00 

RELLOTGE BAUME & MERCIER RIVIERA DE 36 MM D’ACER

3.060,00 

RELLOTGE BAUME & MERCIER RIVIERA BAUMATIC DE 42 MM AUTOMÀTIC D’ACER

3.590,00 

RELLOTGE BAUME & MERCIER RIVIERA DE 36 MM D’ACER

2.390,00 

RELLOTGE BAUME & MERCIER CLASSIMA DE 42 MM D’ACER I CUIR

1.790,00 

RELLOTGE BAUME & MERCIER CLASSIMA DE 40 MM D’ACER I COCODRIL

2.340,00 

RELLOTGE BAUME & MERCIER RIVIERA DE 33 MM D’ACER

1.890,00 

RELLOTGE BAUME & MERCIER RIVIERA CRONO DE 43 MM D’ACER I CAUTXÚ

4.100,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.