Avís legal

Protecció Dades Personals

En aquest lloc web no es recull cap dada personal sense el consentiment del client. Les dades personals que el client facilita no se cedeixen ni es venen a tercers. Les dades que se sol·liciten són les estrictament necessàries i imprescindibles per a poder proporcionar una resposta o una prestació de servei al client.

Drets de l’usuari

Les dades personals recollides en aquesta Web es tractaran única i exclusivament amb la finalitat descrita en la Protecció de dades personals i no s’utilitzaran per a cap altra finalitat. En qualsevol moment els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, oposició, correcció i supressió de les seves dades de caràcter personal. Aquests drets els pot exercir l’usuari davant del responsable del tractament de les dades, mitjançant una sol·licitud per carta o correu electrònic al domicili social de l’empresa:

GRG
C/ Fiter i Rossell, 15
AD500 Andorra la Vella · Andorra
Tel. +(376) 806 464

Correu electrònic: dpd@grg-grup.com

GRG es reserva el dret en tot moment de modificar les dades de la pàgina web mitjançant l’actualització de la mateixa. GRG no podrà ser considerada responsable per qualsevol dany, directa o indirectament, que resulti d’alguna informació de continguts a la web. L’usuari es compromet a no utilitzar en aquesta pàgina web, informació que pugui comportar responsabilitat civil o penal, i es compromet així mateix a no difondre a través de la pàgina web informació il·legal, contrària a l’ordre públic o difamatòria.

Legislació aplicable i jurisdicció

Els Termes i Condicions es regiran per la legislació andorrana.
Els usuaris d’aquest lloc web es sotmeten a la jurisdicció andorrana, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que, conforme a Dret, els pogués correspondre.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del Portal i dels seus continguts de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L’usuari respondrà enfront de GRG, de qualsevol dany i perjudici que pugui causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l’ús del Portal amb finalitats lesives vers els béns o interessos de GRG o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics o productes i aplicacions informàtiques de GRG.

Amb caràcter enunciatiu i de cap manera limitatiu, l’usuari, d’acord amb la legislació vigent, haurà d’abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts excepte en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per GRG.
 
Tot el contingut que pugui ser descarregat del Portal de GRG és per a ús personal i, no pot ser utilitzat per a altres fins, qualsevol que siguin, ni cedit a tercers.

Preus i condicions

Preus establerts: Els preus dels productes anunciats al web no es consideraran definitius fins que la transacció hagi estat completada al punt de venda corresponent. Els preus mostrats a la pàgina web són informatius i poden variar segons les condicions del mercat en cada punt de venda.

Canvis de preus: Els preus dels productes poden patir modificacions degut a decisions de la marca fabricant, fluctuacions en el valor de les peces o altres factors econòmics. Aquests canvis poden ocórrer sense previ avís. Per tant, el preu final en el punt de venda podria variar respecte al que es mostra a la pàgina web.

Errors de preu: L’empresa no assumeix la responsabilitat pels preus que clarament siguin el resultat d’un error tipogràfic o de càlcul. En cas que un preu aparegui substancialment inferior al que correspon, ens reservem el dret de corregir l’error en la informació de preus.

Informació d’ofertes especials: Les ofertes especials i descomptes indicats poden estar subjectes a terminis o condicions específiques, i són orientatives. Aquestes ofertes són vàlides fins a esgotar existències i poden variar en funció de la disponibilitat del producte i les condicions en cada punt de venda. L’empresa es reserva el dret de modificar o cancel·lar aquestes ofertes en qualsevol moment i sense previ avís.

Impostos i despeses addicionals: Tots els preus mostrats a la pàgina web inclouen els impostos aplicables, tret que s’indiqui el contrari. Com que no oferim serveis d’enviament, qualsevol altra despesa addicional relacionada amb el producte haurà de ser confirmada directament en el punt de venda corresponent i pot variar segons les condicions específiques de la botiga.

Disponibilitat d’estoc: La informació d’estoc disponible a la pàgina web és orientativa i pot no reflectir la disponibilitat en temps real en cada punt de venda. Es recomana confirmar la disponibilitat del producte directament a la botiga o mitjançant el canal de comunicació abans de fer qualsevol desplaçament o compra.

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.