DODO

Una ànima lliure de l’orfebreria italiana que des de fa 30 anys surt del convencional basant-se en la combinació de peces i la fantasia. Expressa els teus sentiments amb els charms o inspira’t amb les peces de totes les col·leccions.

PENJOLL DODO SYMBOLS VERGE D’ARGENT I D’OR ROSA

170,00 

PENJOLL DODO SYMBOLS TRÈVOL DE 4 FULLES PM D’OR GROC

189,00 

PENJOLL DODO SYMBOLS TRÈVOL DE 4 FULLES MM D’OR GROC

120,00 

PENJOLL DODO SYMBOLS TRÈVOL DE 4 FULLES PM D’OR BLANC

180,00 

PENJOLL DODO SYMBOLS TRÈVOL DE 4 FULLES PM D’OR ROSA I DIAMANTS MARRONS

419,00 

PENJOLL DODO SYMBOLS TRÈVOL DE 4 FULLES PM D’OR ROSA I SAVORITES CLARES

351,00 

PENJOLL DODO SYMBOLS TRÈVOL DE 4 FULLES D’OR ROSA AMB ESMALT VERD

198,00 

PENJOLL DODO SYMBOLS TRÈVOL DE 4 FULLES D’OR ROSA

126,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.