Majoral

Aquest és el projecte vital d’Enric Majoral, començat a Formentera als anys 70. Ens permet connectar amb l’artesania i l’herència de les cultures mediterrànies. La seva inspiració són la pedra i l’aigua, creant art que es converteix en joies. Joies d’ estil contemporani que són atemporals.

ANELL MAJORAL FIL PLA PETIT D’OR

203,00 

ANELL MAJORAL D’OR BLANC I DIAMANT

1.350,00 

ANELL MAJORAL D’OR I OPAL BOULDER

4.860,00 

ANELL MAJORAL UMBA D’OR GROC I SAFIR

4.268,00 

ANELL MAJORAL CAMPANETA D’OR I QUARS

1.710,00 

ANELL MAJORAL D’OR I DIAMANT

585,00 

ANELL MAJORAL ARGENT ENNEGRIT, OR I OPAL

1.260,00 

ANELL MAJORAL ARGENT, OR I TURMALINA

3.510,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.