Bell & Ross llança una joia de precisió rellotgera: el BR-03 Horizon

Bell & Ross ha presentat la seva més recent innovació en rellotgeria d’alta gamma: el BR-03 Horizon, un rellotge inspirat en l’horitzó artificial, un dels instruments de vol més icònics del tauler de control de les aeronaus. Aquest exclusiu model, limitat a només 999 unitats, captura l’essència de l’aviació amb un disseny avantguardista, consolidant-se com una peça clau dins de la col·lecció conceptual de la marca.

Un rellotge inspirat en l’aeronàutica

L’horitzó artificial, fonamental perquè els pilots mantinguin l’orientació correcta durant el vol, es converteix en el protagonista del BR-03 Horizon. Aquest instrument, que mostra una separació visual entre cel i terra, ha estat fidelment replicat en l’esfera del rellotge. El disseny inclou una representació precisa, amb un blau que evoca el cel i un negre que simbolitza la terra. Les línies que marquen les ales i les graduacions que indiquen l’angle d’inclinació afegeixen un toc de realisme a aquest model.

Disseny funcional amb llegibilitat optimitzada

Més enllà del seu disseny sofisticat, el BR-03 Horizon es destaca per la seva facilitat de lectura. Bell & Ross ha donat prioritat a una visibilitat immediata i sense esforç, similar a la que s’exigeix en els instruments de vol. Les agulles estan perfectament equilibrades per garantir una lectura clara, mentre que l’esfera lluminosa permet veure l’hora fins i tot en condicions de poca llum, una qualitat essencial per als rellotges inspirats en l’aviació.

Tecnologia i rendiment en un disseny icònic

La robustesa i la tecnologia van de la mà en el BR-03 Horizon. La seva caixa de ceràmica negra micropolida de 41 mm ofereix una resistència a l’aigua de fins a 100 metres, i està protegida per un cristall de safir amb tractament antireflectant, cosa que assegura una durabilitat extrema. Equipat amb un moviment mecànic de corda automàtica BR.CAL-327, aquest rellotge garanteix una precisió excepcional. A més, inclou una corretja intercanviable de cautxú negre i l’opció d’una corretja de velcro taronja, afegint un toc de personalització i funcionalitat.

La continuïtat d’un llegat aeronàutic

La col·lecció BR-03, llançada el 2010, ha estat un tribut constant als instruments aeronàutics. Amb models tan destacats com el BR-03 Gyrocompass, Bell & Ross continua homenatjant l’aviació amb rellotges que combinen funcionalitat i estètica de manera impecable. El BR-03 Horizon continua aquesta tradició, permetent als aficionats de l’aviació portar un tros del llegat aeronàutic al canell.

Bell & Ross: una marca amb ànima aeronàutica

Des de la seva fundació el 1994, Bell & Ross ha fusionat la seva passió per la rellotgeria i l’aviació, aconseguint una identitat visual única en el món de l’alta rellotgeria. La creació de la icònica sèrie BR-01 el 2005, inspirada en els taulers de control dels avions, va consolidar la seva reputació amb el reconeixible disseny de “cercle en un quadrat”.

La marca ha continuat el seu creixement internacional, amb presència en més de 80 països i una xarxa de 600 distribuïdors seleccionats, així com 25 botigues exclusives. A més, la seva estreta col·laboració amb institucions com La Patrouille de France i La Fondation Tara Océans reforça el seu compromís amb la innovació i la precisió.

Amb el BR-03 Horizon, Bell & Ross no només ofereix un rellotge, sinó una autèntica obra d’art inspirada en l’aviació, ideal per a aquells que busquen una connexió tangible amb el món aeronàutic. Aquesta edició limitada promet ser un objecte de desig entre col·leccionistes i aficionats a la rellotgeria d’alta precisió, continuant el llegat de la marca de fusionar el millor del disseny i l’enginyeria aeronàutica en cada peça.


Vine a Maison Roca i fes realitat el teu somni d’adquirir un Bell & Ross d’edició limitada. Et garantim una atenció personalitzada i l’exclusivitat que mereixes.

Adreça de la joieria i rellotgeria on comprar el teu rellotge Bell & Ross a Andorra

Joieria i rellotgeria Maison Roca

A la capital del Principat, Andorra la Vella, la rellotgeria i joieria Maison Roca està oberta de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20 h i els diumenges de 10.30 a 13.30 h a l’Av. Meritxell 97 d’Andorra la Vella.

Consulti la disponibilitat del seu rellotge Bell & Ross al seu rellotger Maison Roca abans de venir a comprar-lo a Andorra.

Per a qualsevol compra d’un rellotge Bell & Ross a Andorra o segons els seus desitjos de shopping, models de prestigi, joies de luxe o articles de joieria, no dubti en posar-se en contacte amb Maison Roca per a verificar la disponibilitat de les peces que li interessen trucant al +376 820 421 o per WhatsApp al +376 380 421.

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.