Pomellato: elegància italiana amb un toc contemporani

La nova col·lecció Iconica de Pomellato ens captiva amb una exquisida selecció de joies que ret homenatge a l’artesania milanesa. Dissenys exclusius que evoquen la bellesa i l’esperit de la dolce vita italiana. Cada peça és un autèntic tresor per a aquells que busquen el luxe en cada detall.

Iconica: equilibri perfecte entre tradició i modernitat

La col·lecció Iconica representa l’essència pura de l’elegància atemporal de Pomellato, combinant minimalisme i sofisticació amb un impacte visual inoblidable. Amb línies netes i volums arrodonits, aquestes joies són una autèntica declaració d’estil, ideals per qualsevol ocasió. La seva versatilitat les fa perfectes tant per a esdeveniments exclusius com per al dia a dia. Cada peça, ja sigui un anell, collaret o braçalet, està meticulosament elaborada amb or groc i or rosa de 18 quirats, fusionant la tradició orfebre amb acabats moderns que aporten un toc contemporani sense perdre la seva essència clàssica. Les formes voluptuoses de les peces Iconica desprenen un luxe subtil, destacant per la seva personalitat única.

Un toc de brillantor amb diamants i pedres precioses

Algunes de les joies d’Iconica estan adornades amb diamants i pedres precioses que aporten una lluentor captivadora. Aquestes gemmes s’integren perfectament en les superfícies polides de l’or, creant un contrast harmoniós que fa brillar les peces amb una sofisticació irresistible. La combinació de textures i llums fa que cada joia sigui una experiència visual i tàctil única.

Pomellato: l’essència de la joieria milanesa

Des de la seva fundació a Milà el 1967, Pomellato ha estat sinònim de joieria d’alt nivell. Coneguda per introduir el concepte de joies “prêt-à-porter”, la marca ha transformat el món del luxe, fent-lo accessible per al dia a dia sense perdre el seu toc exclusiu. Les dones modernes troben en Pomellato la combinació perfecta entre elegància atemporal i un esperit atrevit.

A més de la seva trajectòria en disseny, Pomellato destaca pel seu compromís amb la sostenibilitat, utilitzant or responsable en totes les seves creacions. Aquesta dedicació a l’ètica, combinada amb la seva passió per la qualitat i la innovació, fa que la marca segueixi sent un referent en l’alta joieria contemporània.

Descobreix Iconica a Maison Roca

A Maison Roca, a Andorra, estem orgullosos de ser el teu destí per descobrir l’elegància de la col·lecció Iconica de Pomellato. Oferim un servei exclusiu i personalitzat per ajudar-te a trobar la joia perfecta que reflecteixi el teu estil i personalitat. Ja sigui per un regal especial o per a una peça que t’acompanyi sempre, el nostre equip expert t’assessorarà en cada detall.

Visita Maison Roca, el teu referent en joieria i rellotgeria, i descobreix l’elegància atemporal de Pomellato. Troba la joia que farà brillar els moments més especials de la teva vida.

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.