GIGI CLOZEAU

La història de la marca comença quan el pare de Gigi, joier, li va fer una polsera quan va néixer. Una fina cadeneta d’or rosa, groc o gris amb boletes de resina, disponible en mil i un colors, des dels tons pastel fins als fluors més atrevits. I en diferents talles per ser combinades fins a l’infinit. Colors clàssics o de temporada per a nadons, nens i adults.

PENJOLL GIGI CLOZEAU MADONE D’OR ROSA, DIAMANT I RESINA NEGRA

1.445,00 

PENJOLL GIGI CLOZEAU ESTEL D’OR ROSA, DIAMANT I RESINA BLAU PRÚSSIA

275,00 

PENJOLL GIGI CLOZEAU LUCKY TRÈVOL D’OR ROSA I DIAMANT

355,00 

PENJOLL GIGI CLOZEAU LUCKY “C” D’OR ROSA I DIAMANT

625,00 

PENJOLL GIGI CLOZEAU COR D’OR ROSA I RESINA NEGRA

220,00 

PENJOLL GIGI CLOZEAU CREU D’OR ROSA I DIAMANT

535,00 

PENJOLL GIGI CLOZEAU CREU PERLADA D’OR ROSA, DIAMANT I RESINA NEGRA

255,00 

PENJOLL GIGI CLOZEAU LUCKY SOL CHANCE D’OR GROC I DIAMANT

255,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.