KAILIS: Una història nacarada

Descobreix la brillantor incomparable i la bellesa natural de la perla australiana dels Mars del Sud amb les joies Kailis. Al llarg de tres decennis, la Maison Kailis s’ha convertit en una joieria de referència per les seves perles i per la seva joieria fina. Les peces tenen un gran èxit entre una clientela que busca refinament, elegància i exclusivitat.

COLLAR KAILIS PERLES AUSTRALIANES BARROQUES DE 12,40-14,90 MM

10.675,00 

COLLAR KAILIS PERLES AUSTRALIANES DE 10-13 MM

9.565,00 

BRAÇALET KAILIS VIBRANCE D’OR BLANC, DIAMANTS BLANCS I 2 PERLES

20.235,00 

ARRACADES KAILIS MOTION LIGHT D’OR BLANC, DIAMANT I PERLES

3.661,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.