MORGANNE BELLO

La bellesa de les pedres semiprecioses com el quars, el lapislàzuli, l’àgata verda o la llauradora en la seva forma més senzilla i natural s’uneixen a l’or o als cordons de cotó per destacar sobre la teva pell tots els dies, a la platja o en una festa. Combina tots els colors i formes disponibles per il·luminar la teva vida.

COLLAR MORGANNE BELLO ÒNIX, COIXÍ D’OR ROSA, DIAMANT I ÒNIX

927,00 

ANELL MORGANNE BELLO QUARS ROSA MILKY, SAFIRS ROSES D’OR GROC

502,00 

ANELL MORGANNE BELLO OR GRIS, ÀGATA BLAVA I SAFIR

502,00 

COLLAR MORGANNE BELLO PEPITE, COIXÍ ROSA I D’OR ROSA

680,00 

BRAÇALET MORGANNE BELLO PEPITE, COIXÍ ROSA I OR ROSA

468,00 

COLLAR MORGANNE BELLO VICTORIA LYS, TRÈVOL D’ÀGATA VERDA I OR GROC

747,00 

COLLAR MORGANNE BELLO VICTORIA LYS, TRÈVOL DE PEDRA SOL I OR GROC

757,00 

COLLAR MORGANNE BELLO VICTORIA LYS, TRÈVOL NACRE DIAMANTS I OR GROC

978,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.