REDLINE

A partir d’un projecte de fi de màster, obtingut amb menció i felicitacions el 2005, Laetitia Cohen-Skalli va ser pionera a crear una joia a partir del polsera amb el fil vermell de la bona sort, des de temps immemorials i en diferents cultures, unint-lo als diamants i els metalls preciosos. La seva subtilesa, a la moda i elegant, permet portar-lo com a segona pell.

BRAÇALET REDLINE MINI PURE RABBIT CORDÓ LILA, OR BLANC I DIAMANT

425,00 

BRAÇALET REDLINE MINI PURE BEAR CORDÓ NEGRE, OR BLANC I DIAMANT

425,00 

BRAÇALET REDLINE MINI PURE CAT CORDÓ NEGRE, OR BLANC I DIAMANT

425,00 

BRAÇALET REDLINE ABSOLU CORDÓ GRENADINE, OR GROC I DIAMANT

585,00 

BRAÇALET REDLINE ABSOLU CORDÓ VERMELL, OR BLANC I DIAMANT

585,00 

BRAÇALET REDLINE ABSOLU CORDÓ ORQUÍDIA, OR ROSA I DIAMANT

520,00 

BRAÇALET REDLINE ABSOLU CORDÓ VERMELL, OR BLANC I DIAMANT

520,00 

BRAÇALET REDLINE ABSOLU CORDÓ BLAU OCEÀ, OR BLANC I DIAMANT

520,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.