GARMIN: Alta gamma per a l’oci, l’esport i la navegació

Garmin és coneguda pels seus rellotges de precisió, fiabilitat i funcions avançades utilitzats per atletes professionals, aventurers i entusiastes de l’aire lliure arreu del món. Els rellotges Garmin que es venen exclusivament en boutiques de rellotges són els models més exclusius de la marca.

RELLOTGEGARMIN FENIX 7 PRO SAFIR SOLAR CARBÓ D’ACER

1.150,00 

RELLOTGEGARMIN EPIX PRO 51 MM DE CAUTXÚ

1.150,00 

RELLOTGE GARMIN MARQ ADVENTURER GEN2 DE TITANI I CUIR AMB SILICONA

2.250,00 

RELLOTGE GARMIN MARQ ATHLETE GEN2 DE CARBÓ

2.950,00 

RELLOTGE GARMIN MARQ GOLFER GEN2 DE TITANI I SILICONA

2.350,00 

RELLOTGE GARMIN MARQ GOLFER GEN2 DE CARBÓ I CUIR

3.100,00 

RELLOTGE GARMIN MARQ COMMANDER GEN2 DE CARBÓ I NILÓ

3.200,00 

RELLOTGE GARMIN MARQ CAPITAIN GEN2 DE TITANI I NILÓ

2.350,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.