HAMILTON: PERFECCIÓ I PRECISIÓ

Pionera, pràctica i precisa, Hamilton combina precisió suïssa amb arrels estatunidenques per crear rellotges distintius i versàtils. Hamilton té una llarga història de fites que l’han convertit en una coneguda manufactura rellotgera reconeguda a nivell internacional. Partint d’un origen ferroviari, en què la precisió era imprescindible, va forjar un gran llegat com a proveïdors oficials de l’exèrcit estatunidenc i com el rellotge d’elecció dels primers pioners de l’aviació i estrelles del cinema.

RELLOTGE HAMILTON KHAKI NAVY SCUBA AUTOMÀTIC 43 MM D’ACER

1.031,00 

RELLOTGE HAMILTON KHAKI NAVY SCUBA AUTOMÀTIC 43 MM D’ACER

1.031,00 

RELLOTGE HAMILTON KHAKI NAVY SCUBA AUTOMÀTIC 40 MM D’ACER

806,00 

RELLOTGE HAMILTON KHAKI NAVY SCUBA 37 MM QUARS A CORDA D’ACER

666,00 

RELLOTGE HAMILTON KHAKI NAVY SCUBA 37 MM MECÀNIC A CORDA D’ACER I TÈXTIL

536,00 

RELLOTGE HAMILTON KHAKI NAVY FROGMAN AUTOMÀTIC 46 MM D’ACER I CAUTXÚ

1.193,00 

RELLOTGE HAMILTON KHAKI AVIATION PILOT CRONÒGRAF 44 MM QUARS D’ACER

896,00 

RELLOTGE HAMILTON KHAKI FIELD 42 MM AUTOMÀTIC D’ACER I TÈXTIL

743,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.