ORIS: INSPIRANT GENERACIONS

La firma suïssa va arrencar modestament a principis del segle XX, i en pocs anys va donar feina a més de 300 empleats. Des d’aleshores, ha crescut constantment, obrint nous mercats. Fidels a l’estatut del rellotger suís, la marca es va caracteritzar per utilitzar moviments propis i perfeccionar la seva tècnica fins a fabricar les seves pròpies fuites. Aquest perfeccionisme manté la marca fidel als seus alts estàndards de qualitat.

RELLOTGE ORIS DIVERS SIXTY-FIVE DE 42 MM D’ACER

2.024,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 36.00 MM D’ACER I CAUTXÚ

1.297,00 

RELLOTGE ORIS DIVERS SIXTY-FIVE CRONÒGRAF DE 43.00 MM D’ACER I CUIR

3.726,00 

RELLOTGE ORIS HANK AARON LIMITED EDITION DE 40.00 MM D’ACER I CUIR

2.210,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS SECOND DATE PM DE 45.50 MM D’ACER I CAUTXÚ

2.300,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS SECOND DATE PM DE 45.50 MM D’ACER

2.480,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 41,50 MM D’ACER I CAUTXÚ

2.020,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 36.50MM D’ACER

2.210,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.