ORIS: INSPIRANT GENERACIONS

La firma suïssa va arrencar modestament a principis del segle XX, i en pocs anys va donar feina a més de 300 empleats. Des d’aleshores, ha crescut constantment, obrint nous mercats. Fidels a l’estatut del rellotger suís, la marca es va caracteritzar per utilitzar moviments propis i perfeccionar la seva tècnica fins a fabricar les seves pròpies fuites. Aquest perfeccionisme manté la marca fidel als seus alts estàndards de qualitat.

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 36.50MM D’ACER

2.210,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 43.50 MM D’ACER

2.210,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 43.50MM D’ACER I CAUTXÚ

2.020,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 36.50MM D’ACER

2.210,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE UPCYCLE DE 36.50MM D’ACER

2.250,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 43.50MM D’ACER

2.210,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE CALIBRE 400 DE 43.50MM D’ACER I CAUTXÚ

3.310,00 

RELLOTGE ORIS AQUIS DATE DE 41,50 MM D’ACER I CAUTXÚ

2.020,00 

Registra’t i rep un resum de les novetats, tendències i tota l’actualitat del món del retail a través del nostre butlletí.

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te de les novetats i promocions relacionades amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.

MOLTES Gràcies!

T’hem enviat un correu electrònic a la direcció que ens has indicat per a què puguem confirmar el registre.

Formulari d'informació

Maison Roca és el responsable del tractament d'aquestes dades que serviran per a informar-te sobre el producte seleccionat, novetats i promocions relacionats amb el món de la joieria i rellotgeria. No compartim aquestes dades amb tercers i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. Com a pressions el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptat els termes i condicions de l'avís legal.